Om oss

Om Galleri deBernardo

Vi är övertygade om att konst berikar våra liv och ökar vår livskvalitet. Konst har inga begränsningar och omfattar all mänsklig aktivitet. Att ha konst som talar till oss hemma hjälper oss att komma i kontakt med våra känslor och nå en djupare förståelse och gemenskap med det mänskliga. 

Vi vill vara ett varmt och välkomnade konstgalleri, där konstnärer, konstintresserade och konstsamlare kan mötas, uppleva konst och utbyta idéer. Vi arrangerar evenemang för konstföreningar och företag som vill ha en annorlunda after-work och få möjlighet att förbättra arbetsmiljön med inspirerande konst på kontoret.

Galleriet fokuserar på svensk och internationell samtida konst och representerar både väletablerade och nya konstnärer. Med vår breda samling konstnärer kan vi erbjuda en stor variation av  konstverk med en sak gemensam – de berör våra känslor och inspirerar våra tankar.

Galleri deBernardo startade som ett “pop-up”-galleri på Östermalm och sedan 2019 finns vi permanent på Upplandsgatan 57, vid Odenplan  i Stockholm.

Varmt välkomna!

Johan Carlberger & Norma de Bernardo